От 1 август 2016 г. сайтът ще бъде затворен. Благодарим Ви, че използвахте услугите на Log.bg!

Необходимият пакет от програми задължителен за всеки компютър

5 Юни 2009 / 21:56  |  Автор: Val  |   | Категория: Любопитно , Лични , Други

На вашето внимание предлагам набор от програми задължителни за всеки притежател на компютър. И най - важното, те са абсолютно безплатни и не изискват никакви серийни номера или кракове.1. NOD 32

Отлична антивирусна програма. Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК2. REVO  UNINSTALLER

Бърз деинсталатор на излишни програми. Изтрива следите в регистрито и прекратява автоматичностартирали програми при зареждане на операционната система. Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК3. IZARC

Българският архиватор. С нищо не отстъпва на известния WinRAR.Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК4. SPYWARE TERMINATOR

Програмата блокира нежелани приложения преди те да са оказали неблагоприятен ефект върху производителността на компютъра ви. Усилията й са насочени срещу spyware, adware, троянци, кейлогери и други заплахи, като WebRebates, Look2Me, BetterInternet, VX2 и CWS, идващи от интернет.Изцяло с меню на руски език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК5. ADOBE READER

Задължителният четец на PDF файлове. Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК


6. FОXIT PDF EDITOR

Малка програма за обработка на PDF файлове.  Изцяло с меню на руски език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК


7. SАFARI

Най - добрият и най - бързият браузър в света. Дело на гиганта Apple.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК8. K LITE  MEGA CODEC

Задължителен набор от кодеци необходими за просвирване на аудиофайлове и преглеждане на видеофайлове.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК9. KMPlayer

Най - функционалният и най - добър аудио и видеоплейър. Автоматично зарежда субтитри, прави скрийншотове и изрязва произволна сцена от даден филм.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК10. DVD RIPPER

Отлична програма за рипване на ДВД дискове и преконвертиране на вашите филми и концерти в DIV X формат. Програмата сваля и посочените от вас субтитри.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК11. PОCKET DIV X ENCODER

Отлична програма за преконвертиране на вашите видеофайлове за мобилни устройства. Eнкодерът позволява вграждане на субтитри към видеоизображението. Изцяло с меню на руски  език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК12. VIDEO MP3 EXTRACTOR

Video mp3 Extractor е безплатна, лесна за използване програма, която е предназначена за извличане на саундтраци (аудио записи) от всякакви видео файлове. Поддържа записи в AVI, ASF, WMV формат.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК13. VUZE

Най - добрият P2P клиент за даунлоуд на торенти. Програмата има вградена търсачка за тракери и автоматично преглеждане на видеофайла преди сваляне. Изцяло с меню на руски  език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК14. ASHAMPOO CLIPFINDER

Перфектен даунлоуд мениджър за видеофайлове. Програмата автоматично се свързва с 10 те най - добри видеосървъра в света и сваля заявените от вас музикални файлове във флаш формат. Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК15. ANY VIDEO CONVERTER

Лесна за употреба, безплатна програма, която позволява високоскоростно конвертиране на видео файлове в различни формати. Поддържа конвертиране между почти всички видео формати: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI, MPEG-4, зададен от потребителя формат и др.Включва и резачка за видеофайловете.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК16. FORMAT  FACTORY

Format Factory e сравнително нова програма.FormatFactory е безплатен и мултифункционален медия конвертор, който поддържа видео/аудио/графично конвертиране. Позволява конвертиране на всякакви видео файлове в MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF формат включително рязане и вграждане на субтитри; конвертиране на аудио файлове към MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV формат; записване на изображения от/в JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA формат; рипване на DVD видеофайлове;възстановяване на повредени audio/video файлове и др.Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК17. MINI LYRICS

Minilyrics е изключително полезна програма, която ще реши проблема с намирането текста на любимите Ви песни. Тя автоматично показва текста на плейваната в момента песен, и то в синхрон с песента.Поддържа всички по-известни плейъри - Winamp, Windows Media Player, iTunes, MusicMatch Jukebox,Quintessential Player, foobar2000, RealPlayer.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК18. GINIPIC

Перфектен даунлоуд мениджър за графични изображения . Програмата автоматично се свързва с 10 те най - добри сървъра за снимки в света и сваля заявените от вас  файлове в JPEG формат.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК19. HIGH QUALITY PHOTO RESIZER

Малка и полезна програма която ще ви помогне да разтегнете снимковото изображение и по този начин да получите снимки с еднакви размери.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК20. PHOTO SCAPE

Photoscape е страхотен комплект за графична обработка, който умът ми не побира как може да е безплатен. Огромен брой функции за редактиране: Frames, Resize, Rotate, Brightness, Color, Contrast, Auto Level, Auto Contrast, Whitebalance, Curves, Sepia, Negative, Sharpen, Blur, Noise Reduction, Vignetting,Bloom, Gradient, Texture, Fisheye, Clipart, Balloon, Text, Figures, Crop, Red Eye Removal, Mosaic.Изработва GIF анимации; фото колажи - комбинирайки множество снимки по зададена схема. Групово редактиране на множество снимки.Изцяло с меню на руски  език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК21. DVD FAB PLATINUM

DVD Fab е просто най-лесния и при това безплатен начин за копиране на дори защитени дискове. Само вмъкнете DVD диска, посочете дестинацията на извличаното и натиснете бутон "Start". Програмата копира цялото съдържание на диска само след едно кликване и всичко това става автоматично. И по време на копирането, DVD Fab Decrypter премахва всички защити (CSS, RC, RCE, Macrovision, UOPs, Sony ARccOS и AACS).Можете да копирате както целия диск, така и само филма без менютата и допълнителните екстри. Програмата може и да разцепва DVD9 дискове (двуслойни) на DVD5 дискове (еднослойни), да записва DVD дискове директно от папка или ISO файл и да конвертира копирана папка от DVD в ISO.Изцяло с меню на руски  език.

Свалянето на програмата можете да направите от  ТУК22. ASHAMPOO BURNING STUDIO

Ashampoo Burning Studio е великолепна програма за записване на CD/DVD/BlueRay. Има богата функционалност, много приятен интерфейс, подходящ за неопитни потребители. С нейна помощ ще можете да създавате data, audio или DVD дискове, да записвате филми като Video DVD, Video CD (VCD) или Super Video CD (S-VCD), да правите CD/DVD образи, да зареждате и записвате project файлове.Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК23. VIRTUAL CLONE DRIVE

Virtual CloneDrive е една от най-добрите безплатни програми за стартиране (емулиране) на виртуални CD/DVD устройства. Безплатният инструмент прави така, че вече можете да пускате CD/DVD приложения (програми, игри...) направо от хард диска без нужда от наличие на физическо устройство (CD/DVD) или самия дисков носител.Virtual CloneDrive работи като DAEMON Tools и Alcohol 120%. С програмата можете да създавате едно или множество виртуални устройства за своите имидж файлове(.ccd;.dvd;.img;.iso;.udf и др.)

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК24. OPEN OFFICE.ORG

Най-добрият безплатен офис пакет!Една чудесна алтернатива на MS Office. При това безплатен и даже с отворен код! Съдържа всичко необходимо за един офис пакет - текстообработваща програма, електронни таблици, програма за презентации, за графика и доста други неща. С лекота можете да експортирате файловете си в PDF, да разпечатвате етикети и много други.Изцяло с меню на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК25. CLOWN FISH АND SKYPE

Clown Fish e програма за Skype. Clownfish е онлайн преводач за всички изходящи съобщения в Skype. Сега можете да пишете на вашия роден език и получателят ще получи преведените  съобщения.Съществуват различни преводи , които бихте могли да избирате. Поддържа над 40 различни езика.Той е конфигурируем. Можете да избирате от няколко различни преводачески услуги(Превод на Google, Yahoo Translate, Microsoft Live, Babylon Translate).Той е безплатен. И той е за вас!

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК26. COMODO SYSTEM CLEANER

Comodo System Cleaner е мощен пакет от инструменти, които позволяват да направите вашия компютър по-бърз, по-ефикасен и по-сигурен. Разполага с модули за почистване, оптимизация и диагностика на компютъра, също така имате контрол над програмите, които се стартират с Windows, включително и система за диагностика и оценка на инструментите. Можете да почистите и поправите регистъра от повредени и невалидни записи, да почистите дисковете от излишни временни файлове, както и да премахнете записите и бисквитките натрупани в браузъра.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК27. BG INTERFACE PACK

Изключително ценно приложение, което ще ви позволи да обърнете интерфейса на операционната система от английски на български език.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК28.Norton Ghost 15 Boot CD

Norton Ghost 15 е професионално решение за домашни потребители и малки фирми. С Norton Ghost 15, изгубените или повредени файлове могат да бъдат възстановени и реставрирани в случай на повреда в системата, дори и ако операционната система на компютъра не стартира. Той също така позволява архивиране на цялата система или на определени файлове и папки.Създаването на image на дисковете е най-добрата превантивна мярка срещу загуба на данни, освен това спестява много проблеми ако операционната система се скапе и трябва да се преинсталира.Norton Ghost 15 е не само е мощен инструмент за възстановяване на операционната система, но и добавя важни функции като Windows 7 съвместимост и работа с 25G и 50G Blu-Ray дискове.Системни изисквания :Windows 7, Windows Vista, Windows XP Home / Professional.Поддържани файлови системи и устройства: FAT16, FAT16X, FAT32, FAT32X ,NTFS, CDR / RW, DVD + -R/RW, Blu-Ray, USB и FireWire устройства.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК

За да разберете как работи Norton Ghost,натиснете ТУК29. Ultra ISO

Ultra ISO e мощен инструмент, който ви позволява да създавате, разопаковате, редактирате, конвертирате и записвате  CD и DVD изображения. С него можете бързо и лесно да промените изображението на ISO файловете, да създавате изображения от CD-та и DVD-та (не повече от 10 GB), както и да запишете диска, въз основа на изображенията, съхранени на твърдия диск на локален компютър (можете да им давате атрибут диск стартиране) .С този софтуер можете директно да редактирате CD/DVD image файлове, да извличате определени папки и файлове от огледалния образ, да създадете ISO файл от вашия CD/DVD-ROM на твърдия диск.

Свалянето на програмата можете да направите от ТУК30. 3D SEX VILA

Маниашкокултова секс игричка с която ще се забавлявате и релаксирате чудесно в свободното за вас време.

Свалянето на играта можете да направите от ТУК31. ДНЕВНИКЪТ НА ЕДНА НИМФОМАНКА

Испански еротичен филм с участието на Джералдин Чаплин. Произведен през 2008 година.

Свалянето на първата част от филма можете да направите  от ТУК

Свалянето на втората част от филма можете да направите  от ТУК

След свалянето на файловете, разархивирай първия файл с WIN RAR.32. ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ

Италиански спагети - уестърн с български субтитри. С участието на Джулиано Джема.

Свалянето на филма можете да направите  от ТУК
КЛЮЧОВИ ДУМИ
КОМЕНТАРИ
Анонимен    7 Юни 2009 / 12:14  

хахах ти луд ли си?
защо по дяволите посочваш ADOBE READER след като има foxit reader, който е десетки пъти по бърз!? "SАFARI - Най - добрият и най - бързият браузър в света" - трънки; лек браузър, който е лек, защото е с много орязани функции. Няма особени разлики с Google Chrome, дори хром е малко по-бърз. Най-доброто като функции и скорост е Опера, който винаги е бил пионерът в нововъведенията при браузърите.
Val    7 Юни 2009 / 13:37  

Отговор
Опера наистина е отличен браузър
Но тя има проблеми със сайтове за гледане онлайн филми и телевизии Просто не зарежда видеоизображение
Анонимен    8 Юни 2009 / 19:17  

Marriza
ВАЛ - МАЙ ОТКРИХ , КОЕТО МИ ТРЯБВАШЕ!
БЛАГОДАРЯ! БИ ЛИ КАЧИЛ ТУК ОФИС ПАКЕТ 2007 ЗА ВИСТА?! МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯ :))))
Анонимен    8 Юни 2009 / 21:08  

От Вал
Не бих се навил тъй като ме четат в доста западни мрежи. И нямам никакво желание да попадам под ударите на Майкрософт . Но безплатния офис пакет с дървения интерфейс бих качил.
Анонимен    10 Юни 2009 / 22:06  


koq programa reje pesni za melodiiki na telefon
Анонимен    11 Юни 2009 / 07:28  

От Вал
Програмата която реже песните за телефони се казва
Mp3 Knife

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Заглавие:
Коментар:
Код*: Ако си човек, а не робот, въведи посочения код, за да изпратиш коментара си успешно.
ЗА МОЯ БЛОГ
Автор: Вал
Дата на създаване: 20 Декември 2008 / 09:02
Категория: Спорт, Новини, Любопитно, Музика, Лични, Арт, Други, Хоби и развлечения, Медии, Смях,
Прочетен: 1508493
Коментари: 289
Последна промяна: 16 Септември 2010 / 09:07
free counters
Exchange.bg

Размяна на линкове Clicky Web Analytics Блог класация Share/Save/Bookmark
Bookmark and Share